Klik her for at gå tilbage til din båd

Din båd er registreret i Gudenåens bådregister med et unikt registreringsnummer.

Nummeret følger dig og ikke båden. Det betyder, at du skal tages stilling til, hvad der skal ske med nummeret, når du sælger båden til en person, der også skal sejle i Gudenåsystemet: vil du gerne beholde nummeret til en evt. ny båd eller vil du lade den nye ejer af din gamle båd få nummeret?

Hvis du vælger at beholde bådnummeret, så du kan sætte det på en ny båd, skal du gøre den nye ejer af din gamle båd opmærksom på, at han skal overmale nummeret og søge om et nyt på denne hjemmeside.

Derefter skal du logge ind på sejladspaagudenaaen.dk som ejer med dit bådnummer + din pinkode (som står på registreringsattesten). Her ændrer du informationerne om båden, så det passer til din nye båd.

Husk at påføre den nye båd nummeret.


Hvis du er ligeglad med bådnummeret, og den nye ejer af din gamle båd dermed kan overtage det skal du gøre følgende:

  1. Kontakt din kommune (kontaktinformationer finder du i bunden af hjemmesiden) – de har brug for en e-mail eller andet skriftligt materiale der fastslå, at du har solgt båden og at det er i orden med dig, at registreringsnummeret nu bliver brugt at den nye ejer.
  2. Afmeld dig abonnementsservice, hvis du har tilmeldt dig denne.
  3. Den nye ejer skal kontakte kommunen for at få ændret navnet, som er tilknyttet registreringsnummeret. Herefter fremsender sagsbehandleren en ny registreringsattest til den nye ejer, der udover registreringsnummeret indeholder en unik pinkode. Herefter kan den nye ejer logge sin ind på sejladspaagudenaaen.dk og rette i de registrerede oplysninger samt tilmelde båden til betalingsservice/betale for registreringen.
  4. Hvis du har købt en ny båd, skal du lave en helt ny ansøgning om bådregistrering.

 

Klik her for at gå tilbage til din båd